woensdag 5 maart 2014

Kidsroom + Plywood


Hout, een makkelijke materiaal om de meest mooie dingen mee te creëren. Vandaag in ons blog speciale aandacht voor kinderkamers + plywood de ideale combinatie om vrolijke bedden, bureaus en kasten mee te maken zowel naturel als geverfd is dit zeker een succes!

Foto boven: Kinderen vinden het prettig om zich terug te kunnen trekken, een speelhuisje is hier dan ook de ideale plek voor. Op maat gemaakt en in de favoriete kleur van de kids is dit zeker een succes! Bijkomend voordeel, 's avonds kan al het speelgoed in het huisje!


Een wel heel leuk alternatief voor een stapelbed! 


Een lange wand over in de kamer? Maak over de gehele wand een kast met daarin een nis waar je een lekker wegkruiphoekje creëert! Geen fan van hout, lak het af in hoogglans wit voor een strak geheel.


Sluip door kruip door kasten en bedden, simpel te maken met een geweldig resultaat!


Een hoogslaper is altijd een succes, dit exemplaar is voorzien van een groot bed een ingebouwde kast met trap en een ruimte onder het bed waar je een hele fijne speel/werk plek van kan maken.


Meerdere kinderen? Geef ze ieder een eigen plekje met een eigen kleur! De foto is weer eens wat anders dan de standaard fotolijst of canvasdoek. En de peertjes zijn natuurlijk te gek!


Niet veel ruimte maar toch een eigen bureautje/plekje creëren? Maak boxen van plywood!


De kast is zoals je ziet een favoriet, op de foto hierboven wisselen kastdeuren, planken en een gezellig zitplek elkaar af voor een speelser geheel. Op de foto beneden is het hal probleem van ieder gezien aangepakt op een originele manier.Als kind wil je niets liever dan je eigen huisje om lekker in te spelen, een keukentje erin en urenlang speelplezier gegarandeerd! Je kan er natuurlijk ook in slapen zoals op de onderstaande foto.


bron: pinterest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten