vrijdag 14 februari 2014

te koop!


Natuurlijk kunt u ons inschakelen voor als u toe bent aan een verbouwing of voor het ontwerp van een net aangekocht droomhuis maar ook wanneer u uw huis wilt verkopen kunnen we u van dienst zijn. 

Voor onderstaande woning hebben we diverse ruimtestudies gemaakt en uiteindelijk een passend ontwerp getekend om toekomstige kopers de mogelijkheden te laten zien van deze semi-bungalow met heel veel ruimte en mogelijkheden. Bekijk de woning op funda!
De achterslaapkamer en oude bijkeuken op de BG zijn bij de woonkamer gevoegd waardoor je nu  door de nieuwe dubbele deuren vanuit de hal binnenkomt in een ruime woonkeuken met gashaard waar de twee grote glazen puien en ramen voor voldoende licht zorgen en er een prachtige verbinding met de tuin ontstaat. De ingebouwde boekenkasten geven de ruimte de juiste allure. 


De oude hobbykamer is vervangen door een grote bijkeuken waar ook de wc zich bevindt.


Aan de voorzijde van de woning is een ruim zitgedeelte gecreĆ«erd. 


Beneden is er gekozen om 1 van de twee slaapkamers te behouden en er een badkamer en-suite aan toe te voegen met een apart toilet en een grote kledingkast.

De berging boven de garage is verandert in een stijlvolle badkamer met inloop-douche, groot bad, dubbele wastafel en wc.
Aan de ouderslaapkamer is een extra dakraam toegevoegd en zijn aan weerszijde van de kamer inbouw kasten gemaakt. Door aan de verdieping twee extra dakkapellen toe te voegen ontstaan er twee extra slaapkamers met op de overloop veel opbergmogelijkheden.Staat uw huis ook te koop? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we alle mogelijkheden en wensen bespreken en er alles aan gaan doen om uw huis te verkopen!www.huys91.nl | info@huys91.nl | 06-83229772

Geen opmerkingen:

Een reactie posten