dinsdag 21 januari 2014

Wat wij doen!
Of het nu gaat om een efficiëntere indeling van een kantoorruimte, een nieuwe badkamer, een verlichtingsplan voor een nog te renoveren woning of een oude fabriek die moet worden verbouwd tot restaurant, schakel een interieurarchitect in. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos en vindt plaats op de locatie van het project. Een interieurarchitect denkt vanuit de gebruiker en kan als geen ander uw wensen vertalen naar een functioneel en ruimtelijk plan. Samen met u komen wij tot een uniek en doeltreffend ontwerp dat binnen uw budget te realiseren is. 

Een interieurarchitect/ontwerper wordt vaak verward met een stylist. Er is echter een groot verschil: een interieurarchitect/ontwerper heeft naast creatieve vaardigheden ook bouwkundige -en technische kennis en houdt zich bezig met alle aspecten van een woning/gebouw en heeft een gedegen HBO of WO voltijd opleiding gevolgd tot ontwerper/architect. De focus ligt op het creëren van ruimtes. Het aanpassen van de indeling, al dan niet door het verplaatsen van wanden en daarbij horende draagconstructies of het plaatsen van een aanbouw is voor een interieurarchitect/ontwerper de dagelijkse gang van zaken. Ook elementen als isolatie, elektra, afwerking, materialisatie, verlichting, inrichting en het ontwerp van maatwerk meubels worden meegenomen in het proces. 

En niet geheel onbelangrijk, een interieurarchitect/ontwerper neemt u een hoop werk uit handen en levert aan het einde van de rit vaak geld op. Wij kennen de wereld van het bouwen, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends en zijn in staat om van uw huis een thuis te maken. Daarnaast hebben we een groot netwerk specialisten om ons heen verzameld zodat we altijd de juiste aannemer op de juiste klus kunnen zetten. Hierdoor behoeden we u dan ook voor een hoop ergernis en kosten achteraf.


Wilt u ook graag van een oud vervallen pand of een net aangekocht (nieuwbouw)huis uw droomhuis maken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we alle mogelijkheden en wensen bespreken om van een bouwval of cascowoning uw ultieme droomhuis te maken.

www.huys91.nl | info@huys91.nl | 06-83229772
Geen opmerkingen:

Een reactie posten