donderdag 16 januari 2014

Pure & Original

Woensdag een super dag gehad bij ESATTO in Rijnsburg waar ik samen met andere interieurarchitecten van de inspirationtour een inspirerende workshop van Pure & Original heb mogen volgen. Een uitleg over de diverse producten en kleuren gevolgd door een verf workshop waarbij we aan de slag mochten met de marrakech Walls. 

Geïnspireerd geraakt door het verhaal en de verf van Pure & Original vandaag een blog over deze bijzondere verf.

Fresco kalkverf
Kalkverf bestaat al duizende jaren en wordt door Pure & Original op traditionele wijze gemaakt in meer dan 111 kleuren en is een 100% ecologisch geproduceerde natuurverf samengesteld uit gebluste kalk en natuurlijke pigmenten. Kenmerkend voor de kalkverf is het levendige een beetje streperige effect.

KrijtverfWil je een mooie matte diepe tint op de wand dan is krijtverf perfect. Het is in tegenstelling tot de kalkverf een stuk egaler en met twee lagen bereik je een volle en fluweelpoederige uitstraling, prachtig in combinatie met een strakker interieur.

Marrakech WallsMarrakech Walls is op diverse manieren toe te passen en te bewerken. De basisuitstraling heeft een zeer zachte matte, licht wolkerige betonlook maar je kan ook gaan voor een meer tadelakt-look. De Marrakech Walls vind ik heel leuk uitkomen op bijvoorbeeld een haard of in de badkamer. 

Naast de Krijt-, Kalk- en Marrakechverf is er ook vloerverf, kaleiverf, gevelverf en diverse lakken van Pure en original. Voor meer informatie of bestellingen kun je me altijd mailen (info@huys91.nl).
Geen opmerkingen:

Een reactie posten