zaterdag 21 december 2013

Haard inspiratie!

Wat is er in de winter nou fijner dan lekker met een boek en een kop chocolademelk voor het haardvuur te zitten. En wil je een keer iets anders dan de alom bekende schouw? We hebben 15 unieke haarden zowel gas als hout voor je op een rijtje gezet!


Heb je een L- of U-vormige woonkamer, grote kans dat ook jij een wand als deze over hebt en heel goed een haard kan plaatsen met aan de bovenkant een kastenwand voor bijvoorbeeld je t.v. 


Wil je nog wel graag een schouw maar houd je iets meer van een strakker geheel dan is dit misschien de oplossing! 


Heb je nou echt ruimte over dan kun je werken met een voorzetwand die geheel strak kan gaan stukken zoals op de foto hierboven of juist kan gebruiken om van alles en nog wat tentoon te stellen zoals op de foto hieronder.De haard en de t.v. graag tegelijkertijd aan? Dan is het fijn dat ze dicht bij elkaar zitten zoals op de bovenstaande foto. Wil je niet dat je t.v. teveel opvalt kies dan voor een donkere kleur als achtergrond zoals bij deze kast is gedaan of beter nog verwerk de t.v. in de kast zodat je er een deurtje voor kan doen wanneer deze niet aan staat.Geen opmerkingen:

Een reactie posten