vrijdag 11 oktober 2013

Woonmodetrends najaar 2013

De woonmodetrends van Perscentrum Wonen zijn momenteel te zien bij het ETC Expo. Daar is de entree van het trade center grondig verbouwd tot een inspirerende ‘trendruimte’. 

 De te bewonderen trends zijn de warme en folkloristische Modern Nomad trend (linksboven), de frisse en landelijke Country Bliss sfeer (linksonder) en Tartan Twist, met aandacht voor de klassieke ruit met een twist (rechts).

In op maat gemaakte XXL ‘kunstkisten’ zijn trendpresentaties gerealiseerd, geheel gestyled met meubelen en accessoires van de exposanten van ETC Expo.


Modern Nomad
De creativiteit, authenticiteit, flexibiliteit van leven en folklore van deze volkeren zijn de inspiratiebron voor woonmodetrend Modern Nomad. Met paars, bordeaux, leer, faux fur, tie dye en ikat-prints creëer je een ‘hut’ die je liever niet meer verplaatst! Mix verschillende patronen en texturen en voeg eens een goud accent toe voor een beetje glamour. De sfeer is warm en relaxt, met de luxe en het comfort van langharige faux fur plaids, handgeknoopte kelims, kussens en poefs met borduursels en franjes en lampen van gekleurd glas. Ga op reis in eigen huis!

Country BlissLaat je inspireren door woonmodetrend Country Bliss en maak van je huis een plek om tot jezelf te komen geïnspireerd op de natuur. Met fotobehang van verweerd beton creëer je snel een andere sfeer in de slaapkamer. Op de vloer gelukkig geen modder of mos, maar een folkloristisch patchworkkleed met folkloristische dessins in blauw- en groentinten. Voor een natuurlijke én trendy look combineer je tijdloze natureltinten met zacht pastel. 

Tartan Twist

Met beige, bruin en accenten in fuchsia, lila, zonnebloemgeel, terra en rood maken we er een kleurrijk feestje van. Do the Tartan Twist! Stoffen definiëren deze trend. Voor een speels en kleurrijk geheel combineer je verschillende tartans en diverse frisse tinten op tafelkleden, plaids en kussens.Breng warmte en karakter in huis met een fijne oorfauteuil geheel bekleed met tartan stof. Of laat een oude fauteuil, die versleten bank of een aantal kussens er opnieuw mee bekleden.

Wat etrug komt in alle drie de trends is dat je moet durven combineren, een plaid met een ruitpatroon op een fauteuil bekleed met een bloemprint en een streepjes behang met een folkloristisch tapijt. Door wel in dezelde tinten te blijven wordt het niet te bont maar juist een warm en sfeervol geheel.
Bron: perscentrumwonen in samenwerking met ETC EXPO
Geen opmerkingen:

Een reactie posten