vrijdag 18 oktober 2013

Scrapwood Wallpaper 2 by Piet Hein EekDrie jaar na de lancering van de originele Scrapwood Wallpaper collectie komt het Nederlandse bedrijf NLXL met Scarpwood Wallpaper 2 wederom in samenwerking met de koning van het sloophout, Piet Hein Eek. De nieuwe collectie bestaat uit 8 soorten Wallpaper en is gebaseerd op de meubelcollectie van Piet Hein Eek. Het leuke aan deze collectie vinden wij de combinatie van de planken met de kopse kanten van balken waardoor je als het waar een blok creĆ«ert wanneer je deze twee designs combineert, zoals te zien is op de 4e foto.

Piet Hein Eek : " Deze nieuwe collectie is een aanvulling op de vorige. Voor de eerste collectie hebben we enkele planken mijn atelier gescand en op de markt gebracht. Deze keer hebben we gestreefd naar een meer conceptuele benadering . We kozen een nieuwe , super luxe matte afwerking , zodat het behang er nog realistischer uit ziet dan voorheen " .

Rick vintage , NLXL Oprichter : "De oorspronkelijke Sloophout Behang collectie was een groot succes . Het legde de basis voor ons bedrijf. Het is een ongelooflijke eer om onze samenwerking voort te zetten , en wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe collectie een heleboel mensen over de hele wereld zal behagen. "

Sloophout Wallpaper 2 zal in 2013-2014 worden gepresenteerd op
alle belangrijke beurzen wereldwijd .


Geen opmerkingen:

Een reactie posten