maandag 13 mei 2013

Love this!Boombankde zelfbouwboomhut


P- tree

Het magazine van de Bijenkorf viel bij mij op de mat en daar stonden een aantal hele originele nieuwe producten in die ik graag met jullie wil delen. De P-Tree trok mijn aandacht door het unieke design van een product dat we de afgelopen weken veel op festivals hebben kunnen zien, en de mannen onder ons hebben moeten gebruiken, een urinoir. Vaak in een grijze variant waar mannen met zijn vieren tegelijkertijd in staan en waar vrouwen met een grote bocht om heen lopen vanwege de vreselijke stank! De P-tree maakt het mogelijk om alleen en legaal in het wild te plassen. Het product kan worden aangesloten op een afvoersysteem en kleurt ontzettend leuk in een groene omgeving. 

De P-tree is niet het enige ontwerp van ontwerpstudio aan de boom ook de boombank en de zelfbouwboomhut zijn naar mijn mening leuke en originele producten die samen hangen onder het thema aan de boom.

Benieuwd naar de producten of wil je een van de producten aanschaffen? Dat kan! kijk op de webshop van aan de boom.Geen opmerkingen:

Een reactie posten