woensdag 29 juni 2011

Bruiloft Ramon & Renee


Na een hele drukke week die in het teken stond van de bruiloft van Ramon & Renee zijn hier eindelijk de foto's. Onze opdracht; van een oubollig buurthuis een hippe en eigentijdse feestlocatie te maken die aansloot bij de karakters van Ramon & Renee. Deze keer was het kleurenschema roze, zwart en wit met af en toe een zilveren accent. 

Het bruine dorpshuis combineert verrassend mooi met de vele witte accenten. Draperieen hangen nonchalant in de zaal en vormen de basis van het verdere styling concept. In het midden van de zaal hangen harten aan zwart en roze lint. De sta tafels zijn stoer gecombineerd met een roze lint dat is gespannen over het midden van de tafel. Op alle tafels zijn gerbra's te vinden die het geheel afmaken. Aan de zittafel staan nieuwe witte stoelen die een chic beeld vormen met het tafellinnen, het bloemstuk en de servetten bollen die aan de nostalgische lamp hangen. Bij binnenkomst stond de bedankjes tafel al klaar die bestonden uit een harten standaard met daarin een kaartje, ontworpen door Huys91. 

Bij binnenkomst liep het bruidspaar op een echte zwarte loper en door een zee van roze, zwarte, witte en zilveren ballonnen aan romantische lantaarns. In de hal maakte de bloemenmuur en de praatpaal het geheel compleet.

De gehele styling van de bruiloft is verzorgd door Huys91, heeft u ook interesse in een styling van een locatie van bijvoorbeeld uw bruiloft, verjaardag, babyshower of bedrijfsfeestje mail ons dan vrijblijvend op info@huys91.nl

Ramon & Renee we wensen jullie alle geluk van de wereld toe en vonden het super om de mooiste dag van jullie leven te mogen stylen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten